Βουλιαγμένη φαγητό

Βουλιαγμένη φαγητό: Το Swell είναι το απόλυτο hot spot της περιοχής όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει το comfort και να νιώσει όμορφα και χαλαρά ατενίζοντας τη θάλασσα που ενώνεται με τον αττικό ουρανό.

Το Roof Garden του Swell σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις το φαγητό του και τα signature cocktails, προσφέροντας μία αίσθηση ελευθερίας στον επισκέπτη.

Το Swell είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός τόσο για το απόγευμα όσο και για το βράδυ και ειδικά εάν είσαι λάτρης του Sushi, τότε θα μετατραπεί γρήγορα σε στέκι σου. Αλλά ο επισκέπτης θα πρέπει να ξέρει πως δεν υπάρχει μόνο Sushi, αλλά και ένα multi ethnic μενου με ιδιαίτερα πιάτα.

Βουλιαγμένη φαγητό

Γνώμονας όλων των παραπάνω είναι η μεγάλη ποιότητα στα υλικά, αλλά και η ποικιλία των γεύσεων (Βουλιαγμένη φαγητό)!

Αυτό που προσφέρει επίσης το Swell και αφήνει τον επισκέπτη να χαλαρώσει με θέα τη θάλασσα ειναι ο εξαιρετικής ποιότητας ναργιλές, όπου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων.

Το Swell αποτελεί επίσης ιδανική πρόταση για όσους επιθυμούν να διοργανώσουν ένα event που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο. Στον πρώτο όροφο όπου ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ανοιγόμενη οροφή μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση χειμώνα και καλοκαίρι δίνοντας ευέλικτες λύσεις προσαρμοσμένες πάντα στις δικές σας ανάγκες.

Βουλιαγμένη φαγητό

Ο χώρος αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές όσων επιθυμούν να διοργανώσουν οποιαδήποτε εκδήλωση (πάρτυ γενεθλίων, γάμο, βάπτιση, pre-wedding, baby shower)

Φωτεινά καλοκαίρια κάτω από τον έναστρο ουρανό και έχοντας σχεδόν πάντα ένα γλυκό αεράκι να σου χαϊδεύει το πρόσωπο νιώθεις ότι βρίσκεσαι διακοπές σε ένα μπαλκόνι του Αιγαίου. Στο Swell αν είσαι τυχερός θα απολαύσεις μια ρομαντική πανσέληνο και υπέροχα μοναδικά και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.

To Swell βρίσκεται στην οδό Ιάσωνος 17 στην κεντρική πλατεία της Βουλιαγμένης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:211 1188935

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό: