Warrior Nun

Μια από τις σειρές που κόπηκε σχετικά “βίαια” στο Netflix ήταν το “Warrior Nun” και η απογοήτευση μας ήταν τεράστια αφού είχε ακόμη πολύ “ψωμί” η υπόθεση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όταν ανακοινώθηκε πως η σειρά κόβεται, οι θαυμαστές δημιούργησαν ένα ολόκληρο κίνημα στα social media όπου απαιτούσαν να επιστρέψει το project και απειλούσαν μέχρι και με αποκλεισμό της πλατφόρμας. Τελικά, το project σώθηκε και επιστρέφει αλλά με μια μεγάλη ανατροπή την οποία δεν περίμενε κανείς!

Ο παραγωγός του “Warrior Nun”, Dean English, ανάρτησε ένα βίντεο στο Youtube επιβεβαιώνοντας επίσημα την επιτροφή του brand μόνο που θα μετατραπεί σε μια τριλογία ταινιών και ίσως τη δούμε στους κινηματογράφους ή σε κάποια streaming υπηρεσία!

O παραγωγός δεν έκανε γνωστές τις ημερομηνίες που μπορεί να κυκλοφορήσουν οι ταινίες ούτε αν θα τις δούμε στον κινηματογράφο! Η χαρά του πάντως ήταν τεράστια και από ότι φαίνεται οι θαυμαστές έχουν και εκείνοι χαρεί πολλοί αφού τα σχόλια είναι πολλά και θετικά!

Η σειρά είχε αγαπηθεί αναπάντεχα γρήγορα από τους χρήστες του Netflix και όταν κόπηκε απότομα, όλοι μείναμε άναυδοι διότι ήταν πολύ επιτυχημένη σειρά!

Τσέκαρε και αυτά: