Winter coating

Winter coating: Όπως όλοι γνωρίζουν, από τα πιο περίπλοκα πράγματα στις ζωές των ανθρώπων είναι οι ερωτικές σχέσεις, ενώ υπάρχουν πάρα πολλές και διαφορετικές ορολογίες για να περιγράψουν τύπους και είδη σχέσεων, αλλά και τις φάσεις που περνάει το κάθε ζευγάρι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Για παράδειγμα, το “winter coating” είναι ένας όρος που περιγράφει ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε μία σχέση κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Αυτό συμβαίνει συχνότερα στις σχέσεις που ξεκίνησαν σε ζεστή περίοδο, όπως το καλοκαίρι, και το φαινόμενο ξεκινάει στους κρύους μήνες.

Δηλαδή, το καλοκαίρι, ο περισσότερος κόσμος βγαίνει με διάφορα άτομα, διασκεδάζει, ενώ τον χειμώνα αρκετοί, λόγω των κρύων νύχτων, προτιμούν να κάτσουν μέσα στο σπίτι τους, και θέλουν κάποιον να τις περνάνε μαζί.

Άρα το “winter coating” είναι η τάση των ανθρώπων να θέλουν μία σχέση τους χειμερινούς μήνες, ή να επικεντρώνονται σε αυτή κατά τη διάρκεια αυτών.

Σαν να θέλουν κάποιον να τους “ζεστάνει” αυτούς τους κρύους μήνες. Σημαντικός παράγοντας, όπως και σε άλλες φάσεις των σχέσεων, είναι τα συναισθήματα και η εποχική διάθεση του κάθε ατόμου.

Τσέκαρε και αυτό:

Μέγκαν Μαρκλ: Ότι “χρησιμοποιεί” τον πρίγκιπα Χάρι αναφέρουν

Σκύλος κατεβαίνει τις σκάλες σαν λαγουδάκι