You

H σειρά “You” του Netflix, μέσω της οποία γνωρίσαμε τον γοητευτικό και ψυχοπαθή, Joe Goldberg τον οποίο υποδύεται ο Penn Badgley, θα επιστρέψει με τη 5η και τελευταία του σεζόν την επόμενη σεζόν και έχουμε πολλά να δούμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όσοι παρακολούθησαν την τέταρτη σεζόν της γνωστής σειράς, έμειναν με κάποια αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν στην 5η σεζόν, και ένα από αυτά είναι αν ο Τζο θα μείνει μόνιμα στο Λονδίνο ή αν θα επιστρέψει με τη σύντροφο του στη Νέα Υόρκη. Μην ξεχνάς, πως η σύντροφος του είχε ως μεγάλο όνειρο να δημιουργήσει ένα κέντρο τέχνης στη μεγάλη πόλη.

Το Netflix αποφάσισε να κάνει ένα μικρό spoiler και απαντά στο ερώτημα, ανακοινώνοντας πως ο Τζο θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και αφήνει το Λονδίνο!

Στη Νέα Υόρκη γνωρίσαμε αυτό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα ο οποίος έχει πολλά θέματα όπως είναι το stalking, παραισθήσεις και κάποια άλλα σύνδρομα και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον βασικό τόπο του εγκλήματος.

Προς το παρών δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι άλλο και κανείς δεν ξέρει αν θα χωριστεί η 5η σεζόν σε δυο μέρη, όπως είχε γίνει με τέταρτη.

Τσέκαρε και αυτά: