Εβδομάδα μόδας

Η Εβδομάδα μόδας είναι κάτι που όλοι οι μεγάλοι infuencers και λάτρεις του fashion industry περιμένουν και έχουμε δει να πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις του κόσμου! Εξάλλου, υπάρχουν παντού φοβεροί καλλιτέχνες που τιμούν τη μόδα και είναι το κατάλληλο event για να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά.

Η Αίγυπτος είναι μια ακόμη χώρα η οποία θα ξεκίνησε να φιλοξενεί εβδομάδες μόδας και η πρώτη επίσημη δε θα αργήσει να έρθει διότι ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου και θα κρατήσει μέχρι τις 15 Μαΐου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το Συμβούλιο Μόδας και Σχεδιασμού υπό την αιγίδα του υπουργείου Εμπορίου και Οικονομικής Ανάπτυξης και του υπουργείου Γεωργίας,  ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε να ξεκινήσει και στην Αίγυπτο η Εβδομάδα μόδας και το Κάιρο αναμένεται να γεμίσει κόσμο ο οποίος θα δει από κοντά τους σχεδιαστές μόδας που θέλουν να παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

Το θέμα στο πρώτο επίσημο event θα είναι “Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον” και οι σχεδιαστές από την Αίγυπτο αλλά και από άλλα μέρη του κόσμο θα παρουσιάσουν τη δική τους ιστορία και παράλληλα θα γιορταστεί ο ιστορικός πολιτισμός της χώρας, η σημερινή βιομηχανία της και όλα θέλουν να πετύχουν σαν λαός στο μέλλον.