And Just Like That

Η Kim Cattrall επιστρέφει στη σειρά “And Just Like That” σε μια cameo εμφάνιση και για πρώτη φορά, η Sarah Jessica Parker σπάει τη σιωπή της και μιλά πρώτη φορά για αυτή την μικρή προσθήκη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H ηθοποιός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για την επιστροφή της “εχθρού” της στη σειρά λέγοντας πως είναι πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα νοσταλγικό για τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Οι δυο γυναίκες θα εμφανιστούν στην ίδια σκηνή αλλά όχι στο ίδιο σημείο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και θα τις δούμε να μιλούν η μια στην άλλη στο τηλέφωνο στη σειρά “And Just Like That”. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δε χρειάστηκε να μοιραστούν κανέναν κοινό χώρο για να δημιουργηθεί η σκηνή.

Ο Evan Handler ο οποίος υποδύεται τον  Harry Goldenblatt, είπε πως η Κιμ Κατράλ εκανε τη σκηνή της σε ένα γκαράζ τον Μάρτιο και δεν είχαν καμία επαφή!

“Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τους τρόπους με τους οποίους προσεγγίζουμε τους χαρακτήρες μας και τους τρόπους με τους οποίους σκεφτόμαστε τους τρόπους για να μιλήσουμε για τους ανθρώπους που υπάρχουν νοητά στις σκηνές. Θα είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό για τον κόσμο αυτό που θα δει”, είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ! 

Τσέκαρε και αυτά: