Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται από 13 γυναίκες ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά και για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών, οι οποίες ερευνούν τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα Mediapart, 13 μαρτυρίες γυναικών έχουν φτάσει στις αρχές και όλες έχουν συνεργαστεί με τον ηθοποιό σε διάφορες ταινίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι κατηγορίες που αφορούν τον ηθοποιό έχουν καταφέρει να γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Χόλιγουντ και οι γυναίκες που τον κατηγορούν,συνεργάστηκαν μαζί του σε ταινίες μεταξύ του διαστήματος 2004-2022.

Οι γυναίκες ισχυρίζονται πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ προέβη σε κινήσεις οι οποίες ήταν απαράδεκτες και τις άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία του σώματος τους ενώ έκανε σεξουαλικά σχόλια, σύμφωνα με τη Mirror!

To δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον ηθοποιό, “Vabinet Temime” αναφέρει πως οι καταγγελίες φέρεται να βασίζονταο σε εκτιμήσεις οι οποίες είνα υποκιεμενικές αλλ’α ακι στις ηθικές κρίσεις του κάθε ανθρώπου!

Ο ηθοποιός αρνείται επισήμως όλες τις κατηγορίες που ενδέχεται να εμπίπτουν στο ποινικό δίκαιο και οι δικηγόροι του εξετάζουν τα πάντα!

Nα σας θυμίσουμε πως ο ηθοποιός έχε κατηγορηθεί και για βιασμό από την Σάρλοτ Αρνούλ αλλά ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Τσέκαρε και αυτά: