ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκκρεμότητες του παρελθόντος και μικροαναποδιές θα σου προκαλέσουν τεράστια σύγχυση και εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να χάσετε τον έλεγχο και να μην μπορέσετε να κάνετε τίποτα απολύτως. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας και σιγά σιγά θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Οικονομικά και επαγγελματικά ίσως υπάρξουν προστριβές με συναδέλφους σας. Αισθηματικά θα πρέπει να προσέξετε μην δώσετε δικαιώματα στο ταίρι σας για να αρχίσει τις ζήλιες και τις σκηνές.

ΛΕΩΝ

Κάποιες ανατροπές αναμένεται με τη σειρά τους να αλλάξουν γεγονότα της ζωής σας με αποτέλεσμα να επικρατεί απορία και ερωτήματα για το πώς θα προχωρήσετε από εδώ και πέρα. Πρέπει τα σχέδια που έχετε μέσα στο μυαλουδάκι να μην τα ανακοινώνετε παντού. Αποφύγετε προστριβές με συναδέλφους γιατί θα χάσετε εσείς έδαφος. Οικονομικά μην κάνετε έξοδα χωρίς λόγο. Ηρεμία επικρατεί στα αισθηματικά σας, αφού ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν μία τάση μοναξιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην περιμένετε να σας βοηθήσουν οι δικοί σας άνθρωποι την Παρασκευή σε οτιδήποτε κι αν σας τύχει. Τα προβλήματα που θα προκύψουν είτε θα τα λύσετε μόνοι σας είτε κακό του κεφαλιού σας εάν περιμένετε κάτι. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι θα γίνουν κουβέντες για οικονομικά θέματα και επαγγελματικά και δεν αποκλείεται να βρεθεί το άτομο που θα σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα. Αισθηματικά μην είστε τόσο επικριτικοί με το ταίρι σας και ακούστε προσεχτικά τα παράπονά του.