ΖΥΓΟΣ

Μην μπείτε στη διαδικασία να λύσετε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν μέσα σε λίγες ώρες και όλα μαζί, γιατί θα φάτε τα μούτρα σας και δεν θα κάνετε και τίποτα στο τέλος. Επαγγελματικά κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλογιστείτε σοβαρά εάν αυτό που κάνετε είναι αυτό που θέλετε. Βρείτε εναλλακτικές και πάρτε ρίσκα. Αισθηματικά προσοχή σε νέα άτομα που θέλουν να μπουν στη ζωή σας. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα θετική ημέρα η Παρασκευή μιας και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας απασχολούσαν. Ειδικά σε φιλικά πρόσωπα και στα μέλη της οικογένειάς σας θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές. Ευκαιρίες επίσης θα παρουσιαστούν και στα επαγγελματικά για αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας για να βρείτε ένα πρόσωπο που πάντα ονειρευόσασταν. Οι δεσμευμένοι θα έχετε κάποιες κόντρες χωρίς σημασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ άγχος την Παρασκευή από τις πολλές υποχρεώσεις που δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία. Για αυτό το λόγο πρέπει να προσέξετε λίγο τα λόγια σας γιατί θα έχετε την τάση να αρπάζεστε με το παραμικρό. Περιορίστε λίγο την ευαισθησία σας σε ζητήματα επαγγελματικά γιατί δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Αισθηματικά εάν σκοπεύετε να κάνετε κάτι παράνομο τότε μεγάλη προσοχή γιατί θα αποκαλυφθούν όλα. Οι αδέσμευτοι μείνετε και λίγο σπίτι καμάρια μας.