ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν προσέξετε τρομερά την επιπολαιότητα με την οποία χειρίζεστε κάποιες καταστάσεις, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως. Αντίθετα η Παρασκευή σας ευνοεί να κερδίσετε το χαμένο σας έδαφος στα άγχη και τους φόβους  σας και να τα αφήσετε πίσω έτσι ώστε να ζήσετε όπως θα θέλατε. Αισθηματικά να ξέρετε πως τα βήματά σας τα αναγνωρίζει παρά το γεγονός ότι δεν το δείχνει. Οι αδέσμευτοι προσοχή στην εικόνα σας στα social media.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αμελήσετε τα προειδοποιητικά σημάδια του σώματος σας που ουρλιάζει και ζητάει επιτέλους ξεκούραση. Σταματήστε επιτέλους να μαζεύετε λεφτά σαν να έρχεται πόλεμος. Ασχοληθείτε επιτέλους με τον εαυτό σας και κάντε πράγματα για εσάς. Βρείτε ένα χόμπι, κάντε λίγο γυμναστική και γενικά βγείτε έξω να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται και μέσα από μία τέτοια κοινωνική συναναστροφή να προκύψει και ένα ωραίο πρόσωπο στη ζωή σας.
ΙΧΘΕΙΣ

Εάν είστε ειλικρινείς με τους άλλους κυρίως στις επαγγελματικές και φιλικές σας συναναστροφές δεν αποκλείεται να έρθει η ώρα που θα κερδίσετε όλα όσα τόσο καιρό παλεύατε να κατακτήσετε. Μην αφήσεις τίποτα που να μην εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια όμως ε! Αισθηματικά πρέπει να αφήσετε λιγάκι ήσυχη την τύχη να κάνει τη δουλειά της και μην φτάνετε στο σημείο να κυνηγάτε ανθρώπους στα πεζοδρόμια. Σας πειράζω βρε.