ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει την Παρασκευή να συνειδητοποιήσετε πως το να είστε τσακωμένοι με την αυτοκριτική και να μην βλέπετε τα σοβαρά λάθη σας στη σχέση σας αλλά και στις προηγούμενες θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Οι αδέσμευτοι επίσης απορώ γιατί ψάχνετε αφού το μυαλό σας είναι κολλημένο στο παρελθόν. Αποφύγετε σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα τις γρήγορες και απότομες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Θα επανέλθουν ξανά από το παρελθόν θέματα, προβλήματα και εκκρεμότητες και θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους με όλες σας τις δυνάμεις προκειμένου να μπορέσετε να τα λύσετε μία και καλή.  Παρεξηγήσεις με το ταίρι σας θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε από την Παρασκευή. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να δουν τι μπορείτε να κάνετε με νέες γνωριμίες που υπάρχουν στα σκαριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας αυτές τις ημέρες και θα ξεκινήσει κιόλας από την Παρασκευή, όπου έχεις μία τέτοια δυναμική για να μπορέσεις να βρεις τους κατάλληλους τρόπους και να υλοποιήσετε τις ιδέες σας και τα σχέδια σας. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη σχέση σας για να λυθούν τα προβλήματα που προέκυψαν και είναι μόνο στο δικό σας χέρι να τα λύσετε όμορφα και σωστά.