ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές επέρχονται την Παρασκευή στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, αλλά αυτό που σας καίει εσάς είναι ο επαγγελματικός τομέας ο οποίος αλλάζει διαρκώς και αυτό σας αγχώνει τόσο πολύ. Η σχέση σας έχει πολύ καλές προοπτικές αυτό το διάστημα και εσείς απλά θα πρέπει να κάτσετε πίσω και να το απολαύσετε. Οι αδέσμευτοι πρέπει να ακούσετε κοντινά σας πρόσωπα που σας δίνουν συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπάθησε να διατηρήσεις την καλή ενέργεια των προηγούμενων ημερών παρά το γεγονός πως θα υπάρξουν γεγονότα οικογενειακά και οικονομικά που θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχετε συνηθίσει όλη αυτή την κατάσταση. Μην επιτρέψετε όμως να σας αποπροσανατολίσει τη σκέψη σας για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι αδέσμευτοι προσέξτε τις τάσεις μελαγχολίας.

ΙΧΘΥΣ

Στα αισθηματικά σας θα νιώσετε πως πρέπει να ξεκαθαρίσετε σοβαρά ζητήματα με το ταίρι σας γιατί αλλιώς θα επικρατεί γκρίνια όλο το Σαββατοκύριακο. Οι αδέσμευτοι μπορούν να χαρούν πιο σεξουαλικές στιγμές και μην έχετε την τάση μόνιμα για να δημιουργήσετε ένα δεσμό. Θα έρθει όταν είναι η ώρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα και κυρίως με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας που θα έχει την ανάγκη σας.