ΖΥΓΟΣ

Έφτασε η ημέρα για να βάλεις τον θεμέλιο λίθο ώστε να καλυτερέψεις την ποιότητα της ζωής σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε έναν σωστό προγραμματισμό και να ξεκινήσετε να αλλάζετε τη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας είστε αρκετά γοητευτικοί και δεν έχετε ή δεν πρέπει να έχετε τουλάχιστον κανένα παράπονο από τις κατακτήσεις. Παράπονο πρέπει να έχετε μόνο από το μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δυνατότητές σου είναι τόσες πολλές που πραγματικά δεν έχετε ανάγκη κανέναν να σας βοηθήσει. Το μόνο πρόβλημά σας είναι η δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μην αφήσετε καμία πρόταση και καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη από σήμερα και μπρος. Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν για τους δεσμευμένους και για όλα φταίει η πλήξη και η ανία. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκνευρισμός είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσάς, αφού τα σχέδια σας δεν υλοποιούνται με τον τρόπο που θα θέλατε και υπάρχουν τρομερές καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την σωστή σας στάση σε όλα και μην δημιουργείται επιπλέον προβλήματα στον εαυτό σας. Μία περίεργη πρόσκληση θα λάβετε από ένα πρόσωπο που είχατε καιρό να ακούσετε και θα σας ξαφνιάσει.