Κτίριο

Ζώδια: Ημέρα παρεξηγήσεων η Τετάρτη όπου θα υπάρξουν μεγάλες και άγριες κόντρες κυρίως μέσα στην οικογενειακή εστία ή γενικότερα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις που πραγματικά όμως πρέπει να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό.

ΚΡΙΟΣ

Τι αρνητίλα είναι αυτή πια; Τι απαισιοξία; Ότι και να σας συμβεί την Τετάρτη που δεν θα γίνει και κάτι κακό πια, εσείς αμέσως το κεφάλι κάτω, το τσεμπέρι στο μαλλί και μοιρολόι. Κοιτάξτε η ημέρα είναι γενικά δύσκολη και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει. Το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως θα είναι δύσκολη ημέρα κι αν δεν κάνετε πίσω θα γίνει σκοτωμός σε συζητήσεις. Μαζευτείτε λοιπόν για να μην σας δούμε στις ειδήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πολλές αλλαγές στη ζωή σου έρχονται και θα πρέπει να τις αποδεχθείς αλλά και να παλέψεις για να γίνουν ακόμα περισσότερες. Πρέπει να συζητήσεις με δικά σου πρόσωπα γιατί θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη χαρά να βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν τρελό κελεπούρι στο δρόμο. Να φοράτε φακούς για να βλέπετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καταστάσεις που βιώνετε δεν είναι και οι καλύτερες αλλά δεν είναι και πια τόσο τραγικές ώστε να θεωρείται πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Δείξτε λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας και σταματήστε συνέχεια να ψάχνετε για πατερίτσες. Στα αισθηματικά σου το έχω πει 3000 φορές. Αλλάξτε τροπάρι γιατί διαφορετικά η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο βαρετή και από την πλήξη.