ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απρόσμενα γεγονότα θα σας ταράξουν και θα δημιουργήσουν μία κακή διάθεση. Πολλά από αυτά τα απρόσμενα όμως προέρχονται από παλιά δικά σας λάθη και τώρα φαίνεται ήρθε η ώρα της πληρωμής. Αισθηματικά οι ανασφάλειές σας θα βαρέσουν κόκκινο και ίσως ήρθε επιτέλους η ώρα να νιώσετε και εσείς όσα αισθάνονται οι άλλοι τόσο καιρό εξαιτίας σας. Προσοχή γιατί δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζικές είναι οι αιτήσεις σας σε θέματα επαγγελματικά και αυτό οφείλεται στην αγωνία σας να δοκιμάσετε κάτι άλλο, έξω από τα στερεότυπα που ξέρετε μέχρι τώρα. Αποφύγετε ωστόσο να πάρετε ρίσκα οικονομικά γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες. Μην πάρετε επίσης τώρα ρίσκα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Αισθηματικά ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Συζητήσεις, επαφές και ευχάριστες ειδήσεις έρχονται στο προσκήνιο κυρίως για τα επαγγελματικά σας ζητήματα και το μόνο που έχει τώρα σημασία είναι πως να ισορροπήσετε και στον αισθηματικό τομέα που εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα. Μεγάλο το κενό ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δικές τους ανασφάλειες πρωτίστως.