ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή την Τετάρτη γιατί παίζει να αντιμετωπίσετε σοβαρές δυσκολίες αλλά η τόσο καλή διάθεση που έχετε ίσως να σας δημιουργήσει μία σύγχυση για το πώς πρέπει να τις αντιμετωπίσετε και έτσι να χάσετε τον μπούσουλα. Μην κάνετε λοιπόν βιαστικές κινήσεις και σίγουρα μην ξεσπάσετε σε δικά σας πρόσωπα γιατί θα προκαλέσετε στενάχωρες καταστάσεις. Αισθηματικά να έχετε το νου σας σε παράπονα που τυχόν μπορεί να έχει ο σύντροφός σας γιατί δεν θα είναι για καλό.

ΛΕΩΝ

Έχετε έντονη διάθεση να περάσετε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να δείξετε το μεγάλο σας ατού στα κοινωνικά. Όπου και να βρεθείτε επικεντρώνονται όλα τα βλέμματα πάνω σας. Μην φοβάστε να δηλώσετε αυτά που θέλετε στη ζωή σας. Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται στα αισθηματικά σας και αυτό γιατί έρχεται πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και αξίζει πραγματικά όλα τα καλά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι λύσεις που θα έρθουν από την Τετάρτη θα σας δώσουν μία ανάσα σε ζητήματα του παρελθόντος που μέχρι τώρα σας ταλάνιζαν. Τώρα θα πρέπει να δώσετε και εσείς τη δύναμή σας για να τα καταφέρετε πιο γρήγορα. Μην ανακατεύεστε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν γιατί θα βρείτε τον μπελά σας. Μέσα από την καθημερινότητά σας θα καταφέρετε να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που αξίζει για εσάς το καλύτερο.