ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε ακόμα και να δεις τους δικούς σου ανθρώπους την Τετάρτη γιατί θα γίνει η ναυμαχία της Σαλαμίνας κυριολεκτικά. Μην πιέζεσαι περισσότερο σε τέτοιες καταστάσεις γιατί τραβάει το ενδιαφέρον σας από τα επαγγελματικά σας που είναι και αυτό που χρειάζεται προσοχή πλέον. Τα αισθηματικά σας είναι σε καλή φάση αρκεί να μην κάνετε πίσω τώρα εξαιτίας φόβων για να μην πληγωθείτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήνετε δεύτερα και τρίτα γεγονότα να σας επηρεάζουν από αυτό που πραγματικά πρέπει να ασχοληθείτε. Κι αυτό είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας που είναι λιγάκι στο έλεος του θεού. Προσπαθήστε να κρατήσετε λιγάκι ισορροπίες στα έξοδά σας. Μην αναλώνεστε αισθηματικά σε ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι από την αρχή για αυτά που θέλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά πράγματα θα αλλάξουν από την Τετάρτη και εσείς δεν πρέπει να πετάτε χαρταετό πια. Δώστε σημασία στα γεγονότα που έρχονται γιατί οι εξελίξεις θα σας προλάβουν. Τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν μόνο εάν ασχοληθείτε με τις καταστάσεις. Αισθηματικά είστε λιγάκι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και αυτό το γεγονός προκαλεί τεράστια ανασφάλεια στο ταίρι σας. Και μετά μαντέψτε τι έρχεται. Γκρίνια ολέ.