ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει μέσα στο διήμερο με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας και παρά το γεγονός ότι στην αρχή θα νιώσετε πανικό μετά θα δείτε ότι θα λυθεί χωρίς σοβαρές επιπτώσεις. Μην ζητάτε σοβαρές υποσχέσεις στα επαγγελματικά γιατί δεν μπορούν να δοθούν αυτή τη στιγμή και εσείς απλά πρέπει να δείχνετε τον πιο σταθερό σας εαυτό. Μην δοκιμάστε να κάνετε συζητήσεις εσείς που είστε δεσμευμένοι γιατί δεν θα κυλήσουν ομαλά, ενώ οι αδέσμευτοι θα πρότεινα να κοιτάξουν τι έχουν αφήσει πίσω στο παρελθόν τους.

ΛΕΩΝ

Εάν δεν φροντίσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείτε σας βλέπω πραγματικά ρετάλια από τη νέα εβδομάδα που θα ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε ποτέ να δώσετε λύση στα προβλήματά σας. Το διήμερο απαιτεί μόνο ξεκούραση, καλή παρέα και οργάνωση του μυαλού σας. Μην μπαίνετε σε διαδικασίες ζήλιας εσείς οι δεσμευμένοι. Δείξτε ψυχραιμία και θέστε με σαφήνεια και αυστηρότητα τα όρια σας και μετά όποιος δεν ακούσει έχε γεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν δεν συνειδητοποιήσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο πως η επιτυχία είναι αποκλειστικά στο χέρι σας και στο κατά πόσο έντονα θα κινητοποιηθείτε πραγματικά δεν υπάρχει γιατρειά για την περίπτωσή σας, Πάρτε τα στο κρανίο με την πάρτη σας και δείξτε πυγμή στις αποφάσεις έστω και εάν χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε για ένα διάστημα. Αισθηματικά θα πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσετε και τις ερωτικές ανάγκες του συντρόφου σας.