ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το περιβάλλον και οι συνθήκες της ζωής σου φωνάζουν πως απαιτείται αλλαγή εδώ και τώρα. Προσπάθησε να μην τρομοκρατείσαι με την προοπτική και σκέψου με αισιοδοξία εκεί που θες να φτάσεις και όχι με άγχος. Η ψυχολογία σου δεν είναι καλή και θα πρέπει να κάνετε αυτό που ξέρετε ότι θα σας ηρεμήσει. Μιλήστε σε ένα πρόσωπο. Εάν δεν εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας και όσα νιώθετε στο ταίρι τότε γιατί υπάρχει στη ζωή σας;  Μιλήστε και μην φοβάστε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκκρεμότητες του παρελθόντος σας χτυπούν ξανά την πόρτα και αυτή τη φορά πιο δυνατά από τις άλλες φορές. Καλείστε για πολλοστή φορά να δώσετε λύσεις, αλλά μπορείτε να ζητήσετε και βοήθεια από έναν δικό σας άνθρωπο. Μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας στη δουλειά γιατί καιροφυλαχτούν άνθρωποι για να εκμεταλλευτούν στα επαγγελματικά τις αδυναμίες σας. Χρειάζεστε λίγο να ξεσκάσετε με όποιον τρόπο εσείς νιώθετε καλά αρκεί όμως να το κάνετε.
ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το διήμερο πρέπει να νιώσεις ξανά την αυτοπεποίθηση μέσα σου και να διεκδικήσεις από τη ζωή αλλά κυρίως από τους ανθρώπους όλα αυτά που σας αξίζουν. Μην κάνετε πίσω τώρα και ζητήστε αυτό που θέλετε. Οικονομικά τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και πρέπει να σχεδιάσετε την επόμενη ημέρα. Αισθηματικά μην τραβάτε το σχοινί με το ταίρι σας γιατί θα σπάσει και τότε δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί.