ΖΥΓΟΣ

Η σκέψη σου δεν είναι στα καλύτερά της αυτό το διήμερο αφού παραμυθιάζετε τον ίδιο σας τον εαυτό και αυτό με τη σειρά του θα σας οδηγήσει σε βεβιασμένες και άκρως λανθασμένες κινήσεις. Ειδικά εάν πρόκειται για τα επαγγελματικά προτείνω να μην λάβετε ούτε μισή απόφαση τις επόμενες ημέρες γιατί θα έχουν κόστος. Προβλήματα επικοινωνίας θα προκύψουν με το ταίρι σας και για αυτό θα ήταν καλό να αποφύγετε τα σοβαρά θέματα για να τα συζητήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε από το φιλικό σας περιβάλλον καλό θα ήταν να τις ακούσετε με προσοχή. Εάν δεν λειτουργήσετε καχύποπτα τότε αυτές οι συμβουλές θα αποδειχθούν σωτήριες για εσάς. Αισθηματικά εάν σας αρέσει ένα πρόσωπο θα πρότεινα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας χωρίς όμως περιττές κορώνες. Απλά και ωραία και κάτι μου λέει ότι μπορεί να συμβεί και ένα θαύμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διήμερο που θα πρέπει να είστε μόνιμα σε συναγερμό, αφού οι προβληματικές καταστάσεις δεν θα λείψουν και εσείς θα πρέπει να τρέχετε μόνιμα για να διορθώνετε ότι χαλάει. Αυτό θα σας ταράξει τα νεύρα τόσο πολύ που δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε σε δικά σας πρόσωπα κυρίως φιλικά και να έρθουν κάποια σοβαρή ρήξη. Προσέχετε λοιπόν πολύ. Αισθηματικά το ταίρι σας έχει μόνιμα παράπονα από εσάς γιατί δεν είστε 100% εκεί και δυστυχώς δεν έχει άδικο.