ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθουν δυσκολίες την Πέμπτη και οι οποίες θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Είτε κάποια μηνύματα είτε κάποια τηλεφωνήματα θα σας αναστατώσουν τόσο πολύ που θα νιώσετε να παγώνετε. Προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία και μην μοιραστείτε την ανησυχία σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αισθηματικά θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε για να βρείτε ξανά τον χαμένο σας εαυτό και να τον προσφέρετε στο ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ μετρημένες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας την Πέμπτη γιατί θα κληθείτε να αποφασίσετε για σοβαρά ζητήματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι για το γεγονός ότι πρέπει να γίνουν άμεσα κάποια πράγματα. Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε μην δανείσετε χρήματα. Αισθηματικά θα πρέπει να προσέξεις μήπως κάποια λόγια σου αναστατώσουν το ταίρι σου και να προκαλέσουν ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα δεδομένα τα οικογενειακά σας και τα επαγγελματικά θα αλλάξουν και αυτό θα το καταλάβετε από την Πέμπτη. Θα συμβούν γεγονότα ξαφνικά και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με μία προσοχή για να μην γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον σας. Αισθηματικά θα πρέπει να προσέξετε λίγο μήπως κάποια πράγματα που τα βλέπετε με έναν άλφα τρόπο δεν είναι ο σωστός και έχετε παραφράσει τα γεγονότα.