ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες μπόλικες θα έρθουν στο διάβα σας και εσείς απλά πρέπει να τις παρατηρήσετε και να τις αξιολογήσετε έτσι ώστε να πάρετε τη σωστή απόφαση που θα σας οδηγήσει σε περαιτέρω οικονομική εξέλιξη. Ωστόσο, να αποφύγετε τον υπερενθουσιασμό και σε καμία περίπτωση να μην δώσετε δικαιώματα να ξέρουν και άλλοι για αυτά που θέλετε να κάνετε. Αισθηματικά μην δίνετε λαβές στον άνθρωπό σας με τα καμώματά σας. Θα τα πληρώσετε ακριβά και εγώ δεν θα σας σώσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ασήμαντα γεγονότα στη ζωή σου είναι τόσα πολλά που εσείς δίνετε σημασία σε αυτά και χάνετε τα πιο ουσιαστικά. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ανέλιξη και τα επαγγελματικά σας γιατί τα άστρα ευνοούν επεκτάσεις και νέες συμφωνίες. Ακίνητη περιουσία θα βρεθεί στο επίκεντρο και ίσως είναι ένα θέμα αντιπαράθεσης με την οικογένειά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε μία μεγάλη χαρά από μία είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε σε ετοιμότητα για αυτά που θα έρθουν την Πέμπτη. Δεν είπαμε βρε ότι θα είναι κάτι κακό. Μια χαρά θα είναι τα γεγονότα που θα έρθουν. Κάποια από τα γεγονότα αυτά θα σας αλλάξουν την εικόνα σας και στα επαγγελματικά. Μην αναλώνεστε σε παιχνίδια με τον σύντροφό σας γιατί θα χάσετε την μπάλα και θα εκνευριστείτε. Μιλήστε και μία φορά μέσα από την καρδιά σας πια! Έλεος κάπου!