ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ταράζεσαι από συμπεριφορές φίλων σας που δεν καταλαβαίνουν αυτά που βιώνετε και δείχνουν να είναι στον κόσμο τους. Μην δίνετε σημασία και τρέξτε το πρόγραμμά σας γιατί τα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι τόσα πολλά που εάν δεν οργανωθείτε οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές. Ίδιες θα είναι οι συνέπειες εάν δεν αλλάξετε ρώτα και στα αισθηματικά σας που δεν βλέπετε τι συμβαίνει με το ταίρι σας. Εγώ να θυμάστε σας τα είπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν δεν καταφέρετε να είστε ουδέτεροι στις εξελίξεις που θα έρθουν στο οικογενειακό σας και το επαγγελματικό σας περιβάλλον τότε κλάψτα Χαράλαμπε. Μην δίνετε σημασία τόσο πολύ στους εξωγενείς παράγοντες και επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στις οικονομικές σας απολαβές. Αισθηματικά θα πρέπει να δείξετε κάτι περισσότερο στο ταίρι σας για να τον πείσετε ότι αξίζει να είναι μαζί σας. Οι αδέσμευτοι τρέξτε λιγάκι για ένα νέο ταίρι γιατί πολύ σαλιγκάρια την είδατε.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην μπλοκάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό την Πέμπτη για να κάνετε αυτά που πρέπει. Δεν υπάρχουν παντού φαντάσματα και δολοπλοκίες εναντίον σας. Άλλη όρεξη δεν είχαμε δηλαδή; Για συνέλθετε παρακαλώ. Βρείτε τη χαμένη σας χαρά και γιατί όχι περάστε όμορφα με φίλους. Ο έρωτας θέλει πότισμα καμάρια και εσείς τον έχετε αφήσει να ξεραθεί. Εάν δείτε άλλον ιδιοκτήτη στο χωράφι σας μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.