Ζυγός Ιούνιος

Ζυγός Ιούνιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που θα δείτε μεγάλες αλλαγές έστω κι αν δεν πρόκειται να φανούν με τόση σαφήνεια από αυτό κιόλας το μήνα.

Ο Ζυγός Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις κυρίως στο κομμάτι των επαγγελματικών του και για αυτό θα πρέπει να καταφέρετε να δείξετε τεράστια ψυχραιμία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί και συνάδελφοι να προσπαθήσουν να σας πουν ψέματα για εσάς και να δημιουργήσουν επίτηδες ένα κλίμα εναντίον σας.

Οικονομικά η κατάσταση θα είναι πιο εύκολη σε σχέση με το παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς να προσέχετε και χωρίς να προσπαθείτε συγχρόνως να τακτοποιείται και εκκρεμότητες.

Συναισθηματικά είστε ευάλωτοι οπότε θα πρέπει να προσέχετε!

Ο Ζυγός Ιούνιος του δευτέρου δεκαημέρου αναμένεται να έχει μπροστά του έναν δύσκολο σχετικά μήνα και για αυτό θα πρέπει να επιδείξετε τεράστια υπομονή, προκειμένου να βρείτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο να επιλύσετε τα θέματά σας.

Εάν τα καταφέρετε να μην ξεσπάσετε τότε όλα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά και μάλιστα θα δείξετε και με πιο σαφήνεια το πόσο ικανοί είστε. Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται να έρθουν και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να έχετε έναν πιο άνετο τρόπο ζωής, τουλάχιστον οικονομικά. Ωστόσο, όλο αυτό δεν θα συμβεί σε καμία περίπτωση χωρίς κόπο και μόχθο και για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας.

Ο Ζυγός Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα είναι σε μία πιο ανάλαφρη διάθεση νιώθοντας πως το μυαλό του έχει πλημμυρίσει καλοκαίρι και φυσικά δεν θα υπάρχει καμία όρεξη για δουλειά.

Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να το ξεχάσετε γιατι οι υποχρεώσεις σας είναι αμέτρητες και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε μισό λεπτό για χαλάρωση και ελεύθερο χρόνο! Να θυμάστε ότι όσο περισσότερο ταλαιπωρηθείτε αυτό το μήνα, τόσο περισσότερο θα εκτοξευτείτε επαγγελαματικά στη συνέχεια.

Συναισθηματικά θα είναι ένας μήνας πλούσιος σε φλερτ και γνωριμίες και εσείς θα έχετε πολλές επιλογές για εκείνον ή εκείνη που θα σας συνοδεύσει στη ζωή σας.

Τσέκαρε και αυτά: