Adele

Η Adele είναι από τις τραγουδίστριες που θέλει να μοιράζεται με τους θαυμαστές διάφορα πράγματα τα οποία συμβαίνουν στη ζωή της! Και αυτή τη φορά αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με μυκητιασική δερματική λοίμωξη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H τραγουδίστρια των επιτυχιών “Rolling in the Deep” και “Find someone like you”, αποκάλυψε πως έπαθε μηκητίαση μετά από τις εμφανίσεις της σε συναυλία στο Λας Βέγκας.

Όπως είπε σε μια από τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας ιδρώνει πολύ και αυτός ο ιδρώτας δεν πηγαίνει πουθενά, με αποτέλεσμα να μένει πάνω της. Τα φώτα που πέφτουν πάνω της ενώ τραγουδά της προκαλούν ακόμη περισσότερο ιδρώτα και αυτή ήταν η κύρια αιτία για να πάθει τη λοίμωξη.

Θέλησε να δημοσιοποιήσει αυτό που συνέβη διότι δεν ήθελε ξαφνικά να δει δημοσιεύματα τα οποία θα αναφέρονται σε αυτό που της έχει συμβεί και να διαβάσει σκληρούς τίτλους!


Η μυκητίαση είναι συνήθως μια πάθηση η οποία προκαλείται στο δέρμα από τον ιδρώτα ή όταν έρθει το δέρμα σε επαφή με κάποιο μολυσμένο αντικείμενο. Συνήθως δεν ευθύνεται για κάποια σοβαρή πάθηση και μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή και κρέμες.

Οι κηλίδες είναι από τα πρώτη συμπτώματα και γίνεται καλλιέργεια έτσι ώστε να βρεθεί ο μύκητας που ευθύνεται για την πάθηση και έπειτα να προχωρήσει ο γιατρός στη ανάλογη θεραπεία!

Τσέκαρε και αυτά: