Kim Cattrall

H Kim Cattrall επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο ρόλο της iconic “Samantha Jones” και αναμένεται να τη δούμε στη σειρά “And Just Like That”. Πώς πείστηκε, όμως, να κάνει την “καρδιά της πέτρα” και να πει το “μεγάλο ναι”;

Για το story της υπόθεσης, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως δε θέλει να επιστρέψει ξανά στο πλατό και να συνεργαστεί με τη Sarah Jessica Parker καθώς υπήρχαν πολλά θέματα και δεχόταν πιέσεις! Τελικά, δεν πρέπει να λέμε “ποτέ” σε αυτή τη ζωή!

Μετά την αποκάλυψη του Variety για τη μεγάλη επιστροφή, έρχεται η Daily Mail και αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που της έγινε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια πηγή – φιλικά προσκείμενη στην ηθοποιό- αποκάλυψε πως οι θαυμαστές θα πρέπει να ευχαριστούν τον παραγωγό της σειράς, Ντάρεν Σταρ, για την “επαναφορά” της καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι και την έπεισε πως αξίζει να αποχαιρετίσει σωστά τον χαρακτήρα που της χάρισε απίστευτη δημοσιότητα.

“Η Kim Cattrall αποφάσισε να δώσει ένα σωστό τέλος στον χαρακτήρα και να μην ερωτηθεί ξανά για αυτόν. Το κάνει πρώτα από όλα για τον καλό της φίλο, Ντάρεν. Παράλληλα, όμως, ξέρει πως θα είναι μια καλή αφορμή για να δώσει μια ώθηση στην καριέρα της και να πληρωθεί πολύ καλά για αυτό που θα κάνει”, αποκαλύπτει η πηγή!

Τσέκαρε και αυτά: