Αντώνης Παπαηλίας

Ο Αντώνης Παπαηλίας είναι Έλληνας ηθοποιός ο οποίος έχει συστηθεί στο ελληνικό κοινό μέσω της αγαπημένης περσόνας που βρίσκεται στο πλευρό του Τόνι Σφήνου, Λολά ενώ τον παρακολουθήσαμε μέσω του J2US όπου μαζί με τον Λευτέρη Μητσόπουλο κατάφεραν να συναρπάσουν το κοινό με την εντυπωσιακή παρουσία τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος διαθέτει πολύ χιούμορ, του αρέσει να πειραματίζεται καθώς έχει επιλέξει να κάνει αυτό που αγαπά πραγματικότητα! Και έχουμε να τον δούμε σε πολλά πράγματα ακόμη!

Αντώνης Παπαηλίας – Βιογραφικό, Instagram, o άγνωστος γάμος, η περσόνα “Λόλα”, ο Τόνι Σφήνος

Γεννήθηκε τον Ιουλίου του 1979 και μεγάλωσε στην πανέμορφη Κω όπου και πέρασε ξεχωριστά παιδικά χρόνια! Κατάγεται από την περιοχή Καρδάμαινα και έχει μια αδερφή η οποία είναι τραγουδίστρια και έναν αδερφό ο οποίος παίζει μπουζούκι.

Σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή “Μαίρη Βογιατζή Τράγκα” όταν αποφάσισε να φύγει από το νησί που μεγάλωσε και ασχολείται με την υποκριτική τα τελευταία 16 χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Τόνι Σφήνου και έχει δημιουργήσει τη Λόλα η οποία είναι μια προσωπικότητα που προκαλεί αναστάτωση στη ζωή του γνωστού καλλιτέχνη!

Ποια είναι η Λόλα


Η Λόλα είναι μια περσόνα η οποία είναι… τρελή! Τουλάχιστον έτσι την αποκαλεί ο Αντώνης Παπαηλίας. Έχει πολλά ρούχα, χοροπηδάει δεξιά και αριστερά, έχει πολύ μακιγιάζ και της αρέσει πολύ να τραγουδά και να χορεύει!

Ο ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν δημιουργήσει μια άκρως ιδιαίτερη σχέση και δεν μπορούν να φανταστούν πως δε θα συνεργάζονται στα λαμπερά shows τα οποία κάνουν! Είναι το κύριο “τσικάκι” του καλλιτέχνη!

Ο άγνωστος γάμος

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εφημερίδα “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, αποκάλυψε πως είχε κάνει έναν γάμο στην Αμερική!

Είχε αποκαλύψει πως ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένος, παντρεύτηκε σε ένα ξωκλήσι με ένα φίλο του ο οποίος δεν ήταν ακριβώς τραβεστί αλλά ήταν ένα αγόρι πιο θηλυπρεπής! Αφού ξεφάντωσαν και διασκέδασαν, έκαναν μια τρέλα!

Την επόμενη μέρα συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και προσπάθησε να απεμπλακεί από την κατάσταση ενώ προσπάθησε να διακωμωδήσει όλα όσα είχαν γίνει!

Tσέκαρε και αυτά: