Χρήστος Χατζηβασιλείου

Ο Χρήστος Χατζηβασιλείου είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος κατάφερε να γίνει γνωστός μέσω της εταιρείας εσωρούχων MED όπου έφερε στην πασαρέλα πολύ γνωστά μοντέλα που έδειχναν τη σούπερ σέξι αισθητική του σχεδιαστή που έφερε στο προσκήνιο μοναδικά patterns στα γυναικεία και στα ανδρικά εσώρουχα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Ο κοσμοπολίτης εικαστικός έχει αποφασίσει να αφήσει τη μόδα για λίγο στην άκρη καθώς η νέα του αγάπη είναι η τέχνη καθώς επέλεξε να ασχοληθεί με τη γλυπτική και παρουσίασε την πρώτη του έκθεση λίγους μήνες νωρίτερα.

Χρήστος Χατζηβασιλείου – Βιογραφικό, Instagram, η εταιρεία εσωρούχων, η νέα ασχολία, τα γνωστά μοντέλα

Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο ΠΑΜΑΚ στο τμήμα οργάνωσης και διοίκησης και παράλληλα αποφάσισε να εξερευνήσει τον κόσμο της μόδας, δημιουργώντας τη δική του εταιρεία εσωρούχων την οποία ονόμασε MED. 

Επίσης έχει σπουδάσει στη Σχολή fashion design Polimoda στη Φλωρεντία.

Από πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να ταξιδέψει σε πολλές χώρες και να ανακαλύψει διαφόρων ειδών κουλτούρες. Οι γονείς του ήθελαν να κάνουν πολλά ταξίδια και μαζί τους είχαν πάντα τον μικρούλης τους.

Η εταιρεία MED

Ο Χρήστος Χατζηβασιλείου κατάφερε να δημιουργήσει ένα όνειρο του έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του και τον αδερφό του. Για 30 χρόνια βρέθηκε στο τιμόνι της εταιρείας ως creative director και μέσα από την εταιρεία έφερε στο προσκήνιο τα ιδιαίτερα εσώρουχα!

Στην πασαρέλα της MED ανέβηκαν γνωστά μοντέλα όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Κατερίνα Στικούδη και άλλα πολλά ενώ τα shows είχαν πάντα μεγάλο ενιδαφέρον αφού ήταν γεμάτα μουσική και έντονες παρουσίες.

Η νέα ενασχόληση

Ο κόσμος της μόδας έχει μπει σε μια κατάσταση “παύσης” για τον επιχειρηματία καθώς έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τη γλυπτική και γενικότερα την τέχνη. Πριν από λίγους μήνες παρουσίασε την πρώτη έκθεση γλυπτών με τίτλο “Future Perfect” στην γκαλερί “Metamorfosi”.

Η μεγάλη αγάπη για την τέχνη σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική που διαθέτει τον έχουν βάλει ψηλά στη λίστα των καλλιτεχνών που αξίζει κάποιος να δει και αναμένεται να απασχολήσει πολύ με τα νέα του έργα.

Η τοπική αυτοδιοίκηση

Ο επιχειρηματίας εκτός από την τέχνη έχει ιδιαίτερη εκτίμηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση και με τον συνδυασμό “Ναι στη Θεσσαλονίκη, του Κωνσταντίνου Ζέρβα, αποφάσισε να συμμετάσχει ως  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τη Θεσσαλονίκη και θέλει να τη δει να μεγαλώνει και να είναι μια πόλη την οποία θα απολαμβάνουν οι πολίτες καθημερινά!

Tσέκαρε και αυτά: