Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος έχει καταφέρει να είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, ωστόσο για να φτάσει στο σημείο που είναι τώρα, πέρασε από “40 κύματα”.

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970, όπου έμενε μέχρι να κλείσει τα 10 του χρόνια και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του.

Από μικρός είχε ξεκινήσει να ασχολείται με τη μουσική, και ξέρει να παίζει κιθάρα και drums.

Παράλληλα, μπήκε από νωρίς στην αγορά εργασίας, καθώς από τα 17 του χρειάστηκε να συντηρεί την οικογένειά του.

Ο Αντώνης Ρέμος, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town:

“Η μητέρα μου δούλευε πολύ και σκληρά, αυτό δεν το ξεχνώ. Όταν είσαι μετανάστης, με ένα τρόπο, δεν ανήκεις πουθενά, ούτε στη χώρα καταγωγής σου, ούτε στη χώρα διαμονής σου. Αυτό που λέει το τραγούδι “Στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος”, αυτό ακριβώς.

Έμαθα να παλεύω, να δουλεύω για να πάω μπροστά. Σαφώς χρειάζεται και η τύχη, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία ποτέ τυχαία. Χρειάζεται πολλή δουλειά, σύστημα, κούραση, αγώνας για να κερδίσεις πράγματα στη ζωή και να τα κρατήσεις”.

Μάλιστα, έχει αποκαλύψει πως στην αρχή της καριέρας του, βρήκε πολλά εμπόδια μπροστά του, και ένιωσε πολλές φορές το αίσθημα της απόρριψης.

“Εγώ το ’90, πήγα και τραγούδησα σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και με έδιωξαν με τις κλωτσιές! Όχι να μ’ ακούσουν δεν θέλανε, μου είπαν δεν κάνεις ούτε για ραδίκια!”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τσέκαρε και αυτά:

Netflix: Ποια ταινία έχει τις περισσότερες προβολές

Beige flags: Τι είναι και γιατί πρέπει να τα προσέχουμε