Άντριου Λάμπρου

Ο Άντριου Λάμπρου είναι ένας νέος καλλιτέχνης ο οποίος πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Εurovision 2023 και τα κατάφερε! Είναι ο τραγουδιστής ο οποίος ανέβηκε στη μεγάλη σκηνή του Λίβερπουλ και από τις πρόβες κατάλαβαν όλοι πως θέλει πολύ να μπει στον μεγάλο τελικό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

 

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O νεαρός άνδρας με το τραγούδι “Break a broken Heart” κατάφερε να συστηθεί σε όλη την Ευρώπη και πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι άκουσαν το τραγούδι και τους ενθουσίασε! Ενώ το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του είναι ένα “συν” στην παρουσία του στον μουσικό διαγωνισμό.

Άντριου Λάμπρου – Βιογραφικό, Instagram, η Αυστραλία, η Eurovision, και το όνειρο που είχε

Ο Andrew Lambrou γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1998 και είναι 25 ετών. Η καταγωγή του κρατά από Ελλάδα και Κύπρος και έχει μεγαλώσει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι παππούδες του οι οποία κατάγονται από την Πάφο είναι πρόσωπα τα οποία του έμαθαν τα πάντα για τις ρίζες του και το πρώτο τραγούδι που άκουσε με ελληνικούς στίχους ήταν το “Σώμα μου” του Νότη Σφακιανάκη.

Έχει σπουδάσει στο AMS Music School και εκεί έμαθε να παίζει πιάνο ενώ στα 5 του χρόνια κατάφερε να κερδίσει διαγωνισμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο σχολείο του. Από τότε αποφάσισε πως θέλει να έχει την μουσική στη ζωή του.

Το 2013 άρχισε να τραβά την προσοχή των χρηστών του Youtube καθώς διασκεύασε το κομμάτι των Evanescence “My Immortal” ενώ έχει κάνει πολλές διασκευές, σε διάφορα τραγούδια τα οποία έχει αναρτήσει στο Instagram και σε άλλες πλατφόρμες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

Η αρχή της καριέρας

Ο Άντριου συμμετείχε στο X-Factor Αυστραλίας το 2015 και έφτασε στο top 20 ενώ την ίδια χρονιά υπέγραψε με γνωστή δισκογραφική εταιρεία. το πρώτο του σίνγκλ κυκλοφόρησε το 2021.

Eίναι πολύ ενεργός στα social media και του αρέσει να μοιράζεται με τον κόσμο πράγματα που κάνει στην καθημερινότητα του στο Instagram!

Η Eurovision 2023

O καλλιτέχνης συμμετείχε το 2022 στον εθνικό τελικό που έκανε η Αυστραλία για το “τραγούδι της Eurovision Australia Decides” όπου και ερμήνευσε το κομμάτι “Electrify” αλλά τερμάτισε στην 7 η θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

Ωστόσο, στις 17 Οκτωβρίου του 2022 η Κύπρος ανακοίνωσε πως ο Άντριου Λάμπρου είναι το πρόσωπο που θα την εκπροσωπήσει τη χώρα στον μουσικό διαγωνισμό!

O τραγουδιστής έκανε τις πρόβες του στη Liverpool Arena και ενθουσίασε όσους τον παρακολούθησαν! Είναι από τα πρόσωπα που αγαπούν το θεσμό του μουσικού διαγωνισμού και πάντα ήθελε να συμμετάσχει σε αυτόν!

Τσέκαρε και αυτά: