Αυτοκίνητο

To αυτοκίνητο ενός άνδρα είναι για εκείνον ένα κομμάτι της ζωής τους αρκετά ξεχωριστό και πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να πάθουν “εγκεφαλικό” αν δουν κινήσεις από τη σύντροφο τους που μπορεί να κάνουν κάποιο είδους “κακό” στο “μωρό” τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια αγόρια τα οποία θέλουν να κάνουν τα κορίτσια τους να αισθάνονται σαν πριγκίπισσες όποτε μπαίνουν στο όχημα τους! Όπως ο φίλος μας στο Tiktok ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει ένα μικρό χώρο για τη σύντροφο του στο αυτοκίνητο του όπου εκείνη θα νιώθει άνετα και θα ταιριάζει με την προσωπικότητα της.

Ένας ερωτευμένος άνδρας – γιατί μόνο καψούρης θα πρέπει να είναι – αποφάσισε να μεταμορφώσει τη θέση του συνοδηγού σε ένα “πριγκιπικό σημείο” για την κοπέλα του! Έβαλε ειδικό καθρέφτη στη θέση του συνοδηγού με φως για να μπορεί να βάφεται, άλλαξε το χαλάκι και τοποθέτησε ένα ροζ, κόλλησε αυτοκόλλητα στο σημείο του ταμπλό με το όνομα της συντρόφου του για να της δείξει πως αυτή είναι η θέση της, στόλισε το “χώρο” της με πεταλούδες, και πρόσθεσε στο κάθισμα της ένα ροζ μαξιλαράκι για το κεφάλι της όταν θέλει να ξεκουράζεται!

@ffer._.nandaaa

He said I needed to add more stuff 🤭💕 #fyp #parati #passengerprincess #viral #trend #girlfriend #boyfriendgoals #couple #couplegoals #relationship #cardecor #decorating #amazonfinds #amazonprime

♬ SABOR FRESA – Fuerza Regida

Γλυκούλης!

Τσέκαρε και αυτά: