Britney Spears

Η Britney Spears συνεχίζει να κάνει πολύ ιδιαίτερες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτή τη φορά αποκάλυψε πως ξύπνησε και νόμιζε πως είναι έγκυος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H τραγουδίστρια η οποία επέστρεψε μουσικά με νέο κομμάτι, μοιράστηκε με τους followers της μια εμπειρία που είχε πρόσφατα καθώς όπως αποκάλυψε ξύπνησε έχοντας ναυτίες και νόμιζε πως είναι έγκυος.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε αποκαλύψει πριν από αρκετούς μήνες πως είναι έγκυος, δυστυχώς όμως έχασε το μωράκι της και αυτή η κατάσταση βάρυνε ακόμη περισσότερο την ψυχή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Η ανάρτηση της ξεκίνησε λέγοντας:

“Θεέ μου…. Eίναι η πρώτη χρονιά που κατάφερα να πιω αλκοόλ και έτσι το ταξίδι μου στο Μεξικό με όλα τα καταπληκτικά φαγητά και κρασί ήταν απίστευτο!!! Μου αρέσει πολύ ο χυμός και η ζέστη με κάνει να γλεντάω οπότε πρέπει πραγματικά να προσέχω τι βάζω στο στόμα μου… ας είμαστε ειλικρινείς, είναι μπερδεμένο. Το να μένω μέσα όλη μέρα με το κλιματιστικό φαίνεται σαν το πιο πρακτικό πράγμα που πρέπει να κάνω, αλλά ένιωθα κλεισμένη όλη μου τη ζωή”. 

Kαι συνέχισε γράφοντας στην ανάρτηση της η Britney Spears:

“Θα είμαι ειλικρινής. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και νόμιζα ότι ήμουν έγκυος, γιατί έχω τόση ναυτία, αλλά νομίζω ότι είναι ο ήλιος!!! Έκανα δουλειές όλη μέρα χθες… Μοιράζομαι αυτό το βιβλίο, γιατί αν είμαστε όλοι κάτω από τον ίδιο ήλιο πρέπει να αισθάνεστε κι εσείς κουλ!! Προετοιμάζομαι εξωτερικά και εσωτερικά… ο χυμός με κάνει να σκέφτομαι καλύτερα και πιο καθαρά !!! Μισώ να νιώθω ναυτία και άρρωστη, οπότε αν νιώθετε το ίδιο διαβάστε αυτό το βιβλίο… πάρε το χέρι κάποιου και απλά διαλογίσου και αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης όπως εγώ… μην εμπιστεύεσαι πραγματικά κανέναν!!! Παίξε με τα σκυλιά σου … και απλά χαμογέλα … το να είσαι ευτυχισμένος τρελαίνει τους ανθρώπους!! Έτσι να είστε ευτυχισμένοι όμορφοι φίλοι μου!”. 

Tσέκαρε και αυτά: