Dave in Athens

Ο Dave In Athens είναι ένα πρόσωπο το οποίο σίγουρα έχεις δει στο TikTok καθώς διαθέτει έναν από τους πιο viral λογαριασμούς και τα βίντεο του εμφανίζονται πολύ συχνά στον “κουβά” του #fy. Είναι ένα νέο πρόσωπο το οποίο ήρθε στην Ελλάδα για λίγο διάστημα αλλά αποφάσισε να μείνει μόνιμα και να δημιουργήσει ένα δικό του brand!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dave S. 🌴🦜 (@daveinathens)


Eίναι ένας νέο άνδρας ο οποίος έχει θετική ενέργεια και χιούμορ αφού του αρέσει πολύ να δημιουργεί περιεχόμενο στο οποίο περιγράφει πως ζει στην Ελλάδα και όλα όσα βιώνει!

Dave in Athens – Βιογραφικό, Instagram, το viral TikTok, το Dragon’s Den, η καταγωγή

Ο Dave είναι ένα “παιδί” και παρόλο που δεν κάνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, ξέρουμε πως κατάγεται από τη Βραζιλία και πως στη χώρα του εργαζόταν ως δημοσιογράφος για τηλεοπτικές εκπομπές για εγκλήματα.

Είναι ένας πολύ fun tύπος ο οποίος αγαπά τα χρώματα, του αρέσει να χαμογελά και έμαθε ελληνικά πολύ γρήγορα αφού η θέληση του είναι μεγάλη!

Το viral TikTok

@daveinathens #greektiktok #greece #fypシ #greekcomedy #daveinathens ♬ original sound – Ian Asher

O Dave ξεκίνησε να δημιουργεί πολλά βίντεο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα οποία είναι περισσότερο αστεία, καθώς προσεγγίζει το ελληνικό lifestyle με τον δικό του τρόπο και προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί καθημερινά μέσω των καταστάσεων που ζει.

Σχολιάζει τα πάντα – μέχρι και το “My Style Rocks” – ενώ τον έχουμε δει να δοκιμάζει πολλά ελληνικά φαγητά και να έχει ιδιαίτερη άποψη για αυτά! Δεν μπορεί να καταλάβει για το “κοκορέτσι” ονομάζεται έτσι αφού προέρχεται από αρνί και δεν ξέρει γιατί στα sex shops της Ελλάδας βλέπει τη λέξη “Love”.

@daveinathensΚαλο πασχα amigooooooos!! 💚

♬ original sound – daveinathens 🇧🇷

H συμμετοχή στο “Dragon’s Den”

Παρόλο που ο Dave In Athens, είχε λάβει μεγάλη αναγνωρισιμότητα από το TikTok, αποφάσισε με τον συνεργάτη του να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας “Dragon’s Den” καθώς διατηρούν μια επιχείρηση που αφορά σε φαγητά σκύλων τα οποία έχουν ως στόχο την καλή διατροφή των αγαπημένων μας φίλων!

O Dave εμφανίστηκε με τον συνεργάτη του στο πλατό μπροστά στους dragons και μαζί τους ήταν το αγαπημένο του σκυλάκι, ο Παντζάρης ο οποίος ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί το “Woofresh”. Πρόκειται για μια επιχείρηση η οποία προμηθεύει τους ανθρώπους με φρέσκο φαγητό και τα σκυλάκια τους και προάγει την καλή διατροφή, ενώ μπορεί να τα βοηθήσει με διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!

Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να βρουν εκείνον τον dragon που θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους, αλλά συνεχίζουν δυναμικά και προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τα ζωάκια!

Γιατί μένει στην Ελλάδα

@daveinathens Ευχαριστώ πολύ amigos από το @ertofficial είστε τουμπανοι!! 👏🏽 #Ραντεβού κάθε μεραστις 16:00 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στον χαρακτηριστικό μπλε καναπέ του «Στούντιο 4», διότι τα απογεύματα είναι πιο όμορφα όταν χαλαρώνεις με φίλους. #brazilian #greektvision #greetv #ellada #ellinikotiktok #dave #daveinathens #greeklanguage #greece #expat ♬ Комбайна-вършачка


Μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4”, ο Dave αποκάλυψε πως τα πράγματα στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί στην Ελλάδα είναι τα εξής:

  • Το φαγητό
  • Ο χαμός που γίνεται
  • Οι ωραίοι άνθρωποι

Μάλιστα, ο Dave αποκαλεί τους Έλληνες “τουμπανέιρος” και δε θέλει να φύγει από τη χώρα!

Τσέκαρε και αυτά: