Δημήτρης Κουλουμάσης

Ο Δημήτρης Κουλουμάσης είναι Έλληνας χημικός ο οποίος κατάφερε να μπει στη ζωή μας μέσω των social media όπου μαθαίνει στον κόσμο με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο πως να κάνει διάφορα πράγματα στον μαγικό κόσμο της χημείας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O αγαπημένος χημικός του ελληνικού TikTok έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τα “μαθήματα” που κάνει μέσω των βίντεο του καθώς παρουσιάζει με πολύ fun τρόπους διάφορα πράγματα που ενδεχομένως να δυσκολεύουν τους μαθητές. Διαθέτει μια πολύ γλυκιά φυσιογνωμία και οι λογαριασμοί του μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr.Chem (@dimitris_kouloumasis)

Δημήτρης Κουλουμάσης – Βιογραφικό, Instagram, TikTok, η χημεία, τα viral βίντεο

Ο Mr.Chem (αυτό είναι το ψευδώνυμο του) έχει αποφοιτήσει από το τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών με master στα πολυμερή από τον τομέα βιομηχανικής χημείας του ΕΚΠΑ. Είναι μπαμπάς δυο παιδιών και θέλει με τον δικό του τρόπο να εκπαιδεύσει τους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν τις θετικές επιστήμες.

@mr..chem Η χημεία ενώνει τον Darth Vader με τον ΛΕΠΑ😍 #λεπα #starwars #darthvader #chemistry #voiceeffects #experiment ♬ original sound – Mr.Chem

Είναι καθηγητής χημείας στη Λεόντειο από το 2009 και οι μαθητές του, του έχουν μεγάλη αδυναμία καθώς ο τρόπος με τον οποίο κάνει μάθημα είναι άκρως ιδιαίτερος.

Είναι ενεργό μέλος της ένωσης Ελλήνων χημικών και έχει υπάρξει γενικός γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής και Κυκλάδων στην Ε.Ε.Χ.

Είναι ένας άνδρας ο οποίος αγαπά πολύ το επάγγελμα του και έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια και δράσεις που αφορούν τη χημεία.

Έχει γράψει βιβλίο με την Χριστίνα Σαρηγιάννη το οποίο ονομάζεται “Τα πειράματα του Mr.Chem” και έγινε πολύ αγαπητό!

Το TikTok και το Instagram

O Δημήτρης Κουλουμάσης έγινε γνωστός μέσω του TikTok καθώς αναρτούσε καθημερινά βίντεο τα οποία αφορούν την χημεία, η οποία όπως είπαμε είναι μεγάλη του αγάπη! Το βίντεο του αμέσως έγιναν viral αφού παρουσιάζει τρόπους για να μπορέσουμε να μάθουμε τα στοιχεία και οι μαθητές ενθουσιάζονται.

@mr..chem #onthisday Old but Gold🔥τέρμα viral🤩#mrchem #learnontiktok #science ♬ original sound – Mr.Chem

Κάνει διάφορα πειράματα τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα πρέπει να τον παρακολουθήσεις! Στο TikTok μετρά 185K followers και στο Instagram 56K.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr.Chem (@dimitris_kouloumasis)

Θέλει να δείξει στον κόσμο πως υπάρχουν πολλοί τρόποι διδασκαλίας και πως μπορούν όλοι να μάθουν! Απλά θέλει τρόπο και όχι κόπο!

Τσέκαρε και αυτά: