Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μετρήσεις πολλές ώρες στον τηλεοπτικό φακό και έχει καταφέρει να μπει στα νοικοκυριά των τηλεθεατών εδώ και αρκετά χρόνια.

Η παρουσιάστρια, άνοιξε τον δρόμο για να ακολουθήσουν κι άλλες γυναίκες την καριέρα στην τηλεόραση, και είναι από τις λίγες που έχει μείνει τόσα χρόνια αδιάκοπα στις οθόνες μας.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία στην εμφάνιση της είναι τα ξανθά της μαλλιά, και πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να την φανταστούμε με καστανά μαλλιά, όμως στα πρώτα της βήματα την έχουμε δει μελαχρινή.

Οι πρώτες της τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν σε διαφημίσεις, ενώ την είδαμε να παίζει και σε βίντεο κλιπ.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια το 1991, στο κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», μαζί με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη.

Το 1992 πέρασε από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» και ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca».

Το 1994 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά για δύο σεζόν.

Τότε, ξεκίνησε την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές» η οποία ήταν τόσο επιτυχημένη που κράτησε 10 χρόνια.

Ταυτόχρονα, παρουσίαζε τα Καλλιστεία ενώ έκανε guest εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Τρεις εμφανίσεις της παρουσιάστριας με καστανό μαλλί

1) Κοκτέιλ με παρουσιαστές τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη τον Νίκο Διαμανταρίδη και την Ελένη Μενεγάκη – 1991 MEGA

2) Μega Banga – 1993 MEGA

3) Τα Μπακούρια – 1992 ΑΝΤ1

Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη έχει “χαραχτεί” στα μάτια των τηλεθεατών ξανθιά.

Τσέκαρε και αυτά:

Ιρλανδία: Δεν έδωσαν μετάλλιο σε μαύρη αθλήτρια 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παντρεύτηκε με τη Δήμητρα Βαμβακούση