Ελένη Τσολάκη

Kαλεσμένη στην εκπομπή “Night Out” βρέθηκε η παρουσιάστρια του OPEN, Ελένη Τσολάκη και διασκέδασε μαζί τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, καθώς έκαναν διάφορα πράγματα!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, η παρουσιάστρια της εκπομπής “OPEN Weekend” αποκάλυψε δυο ακραία περιστατικά με φανατικούς θαυμαστές τα οποία βίωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Και ήταν δυο δύσκολες στιγμές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

«’Η πρώτη φορά ήταν στον Alpha που κάθε φορά που σχολούσα από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο με περίμενε έξω ακριβώς από το κανάλι και με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, ότι κι αν είχε η μέρα μου. Δηλαδή σε όλες τις δουλειές μου. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό, κάποια στιγμή που φοβήθηκα πολύ, σταμάτησα στο κέντρο της Αθήνας, κατέβηκε αυτός και ήρθε και μου χτυπούσε με τα χέρια το παρμπρίζ”. 

Η Ελένη Τσολάκη κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα και ο άνδρας που την ακολουθούσε και της χτυπούσε το τζάμι, ισχυρίστηκε πως δε την γνωρίζει και πως τη βλέπει πρώτη φορά στη ζωή του. Η παρουσιάστρια δεν προχώρησε σε κάποια μήνυση και ο άνδρας συνέχισε να την ακολουθεί, αφού δυο μέρες μετά ήταν έξω από το σπίτι της.

Για το δεύτερο περιστατικό το οποίο σημειώθηκε, είπε χαρακτηριστικά:

“Η δεύτερη φορά ήταν, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή βρέθηκε πάλι μπροστά μου σε μια δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός αλλά ήμουν μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση και τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός”. 

Τσέκαρε και αυτά: