Survivor All Star

Μια νέα αποχώρηση σημειώθηκε στο Survivor All Star και οι παίκτες της Μπλε ομάδας αποχαιρέτησαν έναν συμπαίκτη τους ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι υποψήφιοι της βραδιάς – Νικόλας Αγόρου, Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Κόρομι – περίμεναν με υπομονή της ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το στόμα του Γιώργου Λιανού, και ο κύβος δεν άργησε να… πέσει!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και παίρνει το δρόμο πίσω για Ελλάδα μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

“Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω“,είπε ο γνωστός σε όλους “Φραουλίτσας” και πήρε τη δάδα του για να αποχωρήσει!

Ο Νικόλας Αγόρου ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό ποιον θα ήθελε να δει ως νικητή του ριάλιτι επιβίωσης και είπε πως θα θα μπορούσε να δει τον Μάριο Πρίαμο να κρατά το έπαθλο, αλλά δεν ήθελε να αδικήσει κανέναν.

Η Μπλε ομάδα έχασε ένα δυνατό παίκτη αλλά παραμένει δυνατή διότι έχει περισσότερα πρόσωπα τα οποία την απαρτίζουν και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα συνεχίσει να είναι δυνατή!

Το όνειρο του Survivor All Star τελείωσε για τον Αγόρου και κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έχει να δώσει αρκετές συνεντεύξεις!

Τσέκαρε και αυτά: