Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν πριν από κάποιους μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να χωρίσουν, αλλά όπως έχει πει ο δικηγόρος, έχουν εξαιρετικέ σχέσεις και δε θα σταματήσει να τη βλέπει στις σκηνές που εμφανίζεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να έχει έρθει κοντά με έναν άνθρωπο ο οποίος μας έχει γίνει γνωστός από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και είναι ο δημοσιογράφος, Νίκος Συρίγος.

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από μερικές εβδομάδες η είδηση ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου παίρνουν διαζύγιο ύστερα από δυόμισι χρόνια γάμου. Η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή και οι δρόμοι τους να χωρίσουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δημοσιογράφος γνωρίστηκαν πριν από κάποια χρόνια καθώς της είχε πάρει συνέντευξη και είχαν κρατήσει μια φιλική επαφή.

Ωστόσο, μετά τον χωρισμό της, πλησίασαν ο ένα ςτον άλλον και άνθρωποι από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για μια τρυφερή επικοινωνία η οποία έχει πολλές προοπτικές να γίνει κάτι μεγαλύτερο.

Προς το παρών, όλα είναι φήμες αφού κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι και θα δούμε στο μέλλον αν είναι αλήθεια!

Τσέκαρε και αυτά: