Όλγα Κοτλιδά

Η Όλγα Κοτλιδά είναι μια πολύ δυναμική παρουσία στο “My Style Rocks” και με τα looks της πάντα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η 28χρονη Θεσσαλονικιά με το ιδιαίτερο στιλ και τις περίεργες αλλά πολύ σύγχρονες εικόνες, φέρνει στο παιχνίδι έναν άλλο αέρα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιαστεί ο alternative τρόπος που ντύνεται. Πολλοί είνα αυτοι που θεωρούν τις εικόνες της πολύ δυνατές και σίγουρα δε μοιάζει με καμία άλλη.

Στο Instagram έχει αρχίσει να ανεβαίνει καθώς έχει αγγίξει τα 11Κ και διαρκώς αναρτά φωτογραφίες από τα looks που κάνει στο παιχνίδι και από τα μέρη στα οποία πηγαίνει. Και συγκεντρώνει πολλά likes και comments αφού έχει φανς το κορίτσι!

Σκρολάροντας στο Insta πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Στρατής Βογιατζής, και βλέπουμε την Όλγα Κοτλιδά να παρουσιάζει μια πολύ σέξι πλευρά της καθώς φορά κοσμήματα του και ένα μαύρο body με vinyl λεπτομέρειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratis Voyiatzis (@stratisvoy)

Η στιλίστρια είναι ξαπλωμένη, φορά τα κοσμήματα του σχεδιαστή και κοιτάζει με λάγνο βλέμμα την κάμερα!

Είναι ένα κορίτσι το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αφού τα έχει όλα και σίγουρα θα δούμε πολλά από εκείνη!

 

Τσέκαρε και αυτά: