Emilia Vodos

Η Emilia Vodos είναι η παίκτρια του φετινού My Style Rocks με την οποία ασχολήθηκε ο περισσότερος κόσμος και είχε πολλά αποκαλύψει μετά το τέλος του παιχνιδιού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H instagrammer αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι μόδας έχοντας σχέδιο όπως παραδέχτηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας” και έκανε μια αποκάλυψη την οποία δεν περίμενε να ακούσει κανείς.

Σύμφωνα με την Emilia Vodos, ο σύντροφος της, την… χώρισε όταν του ανακοίνωσε πως τη δέχτηκαν στο παιχνίδι ενώ ο πατέρας της δεν της μιλούσε!

“Όταν είπα στη σχέση μου και στον πατέρα μου ότι θα πάω στο My Style Rocks μου κλείσανε το τηλέφωνο και… γεια σας! Δεν τους ξαναείδατε ποτέ. Θύμωσαν πάρα πολύ. Το αγόρι μου με χώρισε την πρώτη μέρα. Δεν του αρέσουν καθόλου, ούτε του πατέρα μου, δεν θέλουν”. 

Η επιχειρηματίας έχει καταφέρει να γίνει viral πολλές φορές με τις ατάκες της και είναι η παίκτρια του ριάλιτι που είδε το προφίλ της στο Instagram να απογειώνεται με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι!

Η Εμιλία Βόντος έχει πολλές προτάσεις για να κάνει διάφορα πράγματα στην τηλεόραση, όπως έχει πει, και περιμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα της.

Τσέκαρε και αυτά: