Twitter

O Έλον Μασκ και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχουν καταφέρει να γίνουν αντίπαλοι καθώς ξεκίνησε το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Threads και μοιάζει πολύ με το Twitter!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla φέρεται να έχει στείλει επιστολή στον ιδρυτή της Meta σύμφωνα με το Semafor και μέσω του δικηγόρου του, Άλεξ Σπίρο, κατηγορεί την εταιρεία πως χρησιμοποιεί εμπορικά μυστικά της δικής του πλατφόρμας για να μπορέσει να βελτιώσει την δική του πλατφόρμα η οποία μοιράζει με το “μπλε πουλί”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος στην επιστολή του, η Meta θα πρέπει να λάβει ειδικά μέτρα και να σταματήσει να χρησιμοποιεί πληροφορίες οι οποίες θεωρούν εμπιστευτικές.Μάλιστα, αναφέρει πως πρώην υπάλληλοι του Twitter οι οποίοι έχουν ακόμη πρόσβαση στα εμπορικά μυστικά, δουλεύουν για τον Ζούκερμπεργκ.

Το Threads είναι μια νέα εφαρμογή η οποία “απειλεί” το “μπλε πουλί” και ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό το οποίο προσπαθεί να μάθει να το λειτουργεί και οι περισσότεροι αναφέρουν πως είναι πολύ εύκολο διότι μοιάζει με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στον Μασκ.

Ο “πόλεμος” που έχει ανοίξει έχει πολλές μάχες!

Τσέκαρε και αυτά: