Εξοικονόμηση ρεύματος

Πολλοί είναι οι Έλληνες που ανησυχούν για τις αυξήσεις στα ενεργειακά κόστη και η εξοικονόμηση ρεύματος είναι από τα πρώτα πράγματα που προσπαθούμε να πετύχουμε έτσι ώστε να μη βλέπουμε παραφουσκωμένους λογαριασμούς από τους παρόχους ενέργειας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πράσινη ανάπτυξη είναι πολύ σημαντική για όλους καθώς θέλουμε να κάνουμε κλπ στο περιβάλλον μειώνονται τη χρήση των συσκευών και παράλληλα να ελαφρύνουμε λίγο την τσέπη μας η οποία έχει αναστενάξει τα τελευταία χρόνια!

Υπάρχουν τρόποι για να πετύχεις την εξοικονόμηση ρεύματος στο σπίτι και σήμερα θα μάθουμε κάποια κουλά hacks τα οποία έχουν αποτέλεσμα!

  • Βγάλε τις ηλεκτρικές συσκευές από την πρίζα κάθε φορά που φεύγεις από το σπίτι ή όταν ετοιμάζεσαι για ύπνο! Μιλάμε για συσκευές όπως είναι η καφετιέρα, η τηλεόραση, ο υπολογιστής και άλλες που δεν είναι αναγκαίο να βρίσκονται στο ρεύμα.
  • Πλύνε τα ρούχα στους 30 βαθμούς (αν δεν είναι πολύ βρώμικα)
  • Μην υπεργεμίζεις τον βραστήρα με νερό διότι θα πρέπει να καταναλώσει περισσότερο ρεύμα για να βράσει!
  • Κάνε συχνά απόψυξη στην κατάψυξη σου! Καταναλώνεται πολύ ρεύμα όταν παγώνουν τα πάντα και όσο πιο συχνά κάνουμε απόψυξη, δίνουν δυνατότητα στην κατάψυξη να λειτουργήσει σωστά!

Τσέκαρε και αυτά: