Η γη της ελιάς

Μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς “Η γη της ελιάς” είναι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία έχει καταφέρει με την ερμηνεία της να γίνει αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός μιλώντας στο “Τύπος Tv” και την Κατερίνα Θεοδωρόπουλου, αποκάλυψε πως ο ρόλος της θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν και θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στη ζωή της “Ιουλίας”.

“Η Ιουλία συνεχίζει στην τρίτη σεζόν με απρόσμενες εξελίξεις! Θα τη δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και θα ανακαλύψουμε πολλούς κρυμμένους σκελετούς από το παρελθόν της που δεν κρύβονται άλλο”. 

Όσο αφορά της σχέση της Ιουλίας και του Στάθη στη σειρά “Η γη της ελιάς”, δεν ξέρει αν θα προχωρήσουν σε γάμο και λέει χαρακτηριστικά:

“Δεν το γνωρίζω με σιγουριά, ίσως ναι, ίσως όχι! Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Ιουλία με όλα όσα έχει περάσει δεν θα ευτυχήσει με κανέναν άντρα πραγματικά ούτε και με τον Στάθη. Η σχέση αυτή, οι αναμνήσεις, τα βιώματα και οι συνέπειες είναι σαν ένα φάντασμα που θα τη στοιχειώνει για πάντα. Αλλά το διάστημα που έμεινα χώρια δεν αναπληρώνεται, για αυτό χωρίζουν διαρκώς και για τον οποιοδήποτε λόγο. Προσπαθούν πολύ, γιατί πραγματικά αγαπιούνται αλλά δεν ταιριάζουν”. 

Τσέκαρε και αυτά: