Γάτες

Οι γάτες, είναι ανυπόμονα ζώα, καθώς αν πεινάσουν θα εκφράσουν αμέσως νιαουρίζοντας την επιθυμία τους για φαγητό και δεν θα περιμένουν καθόλου.

Ωστόσο, ο τιγρέ γάτος Τάμπι, Guccie. αποφάσισε να μην περιμένει και να ανοίξει μόνος του το ψυγείο, με αποτέλεσμα να γίνει viral στο TikTok, από τον λογαριασμό @twonawtycats.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η ιδιοκτήτριά του Amanda, από το Κάλγκαρι του Καναδά, μίλησε στο Newsweek και δήλωσε ότι:

«Δεν είμαι σίγουρη πώς έμαθε να το κάνει, αλλά πάντα είχε αυτή τη συνήθεια να ανοίγει πόρτες και να μπαίνει σε ντουλάπια και ψυγεία. Υποθέτω ότι συνεχίζει να προσπαθεί μέχρι να καταλάβει πώς γίνεται. Είναι αρκετά δυνατός και μεγάλος, οπότε δεν του παίρνει πολύ χρόνο για να μαθαίνει».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι η γάτα της δεν κλέβει φαγητό, αλλά διώχνει το φαγητό από τη μέση και “αράζει” μέσα στο ψυγείο:

«Όταν δεν υπάρχει χώρος, απλώς στέκεται και το κοιτάζει για λίγο και μετά φεύγει απογοητευμένος, αφήνοντας την πόρτα εντελώς ανοιχτή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει. Είναι ενδιαφέρον, αλλά κάπως περίεργο.

Υπήρξαν φορές που άνοιξε ακόμη και την κατάψυξη ενώ ήμουν στη δουλειά και έπρεπε να τα πετάξω όλα έξω μετά. Έτσι, τώρα, συνήθως βάζω προστατευτικό στο ψυγείο, όποτε δεν είμαι σπίτι, για τη δική του ασφάλεια, σε περίπτωση που κλείσει η πόρτα πίσω του και κολλήσει μέσα. Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά δεν είναι απίθανο να γίνει».

@twonawtycats Grey tabby things 😅 #catsoftiktok #petsoftiktok #catfluencer #petfluencer #funnycatsoftiktok #tabbycats ♬ original sound – Two Nawty Cats

Σύμφωνα με την εταιρία τροφίμων για κατοικίδια Purina, οι γάτες Τάμπι είναι οι πιο φιλικές σε σχέση με τις υπόλοιπες, και τους αρέσει να εξερευνούν. Επιπλέον, σημείωσε ότι οι ιδιοκτήτες Τάμπι πιστεύουν πως οι γάτες τους είναι “ιδιοφυΐες”, καθώς έχουν υψηλότερη νοημοσύνη.

Χρήστες του TikTok ανέφεραν ότι και η δική τους γάτα έχει ανοίξει το ψυγείο, ενώ άλλοι σχολίασαν μεταξύ άλλων: «Ανοίγει το ψυγείο σαν να πληρώνει ενοίκιο», «Αυτός είναι ο λόγος που έχω μια παιδική κλειδαριά στο δικό μου…παρόλο που δεν έχω παιδιά», «Απλώς ψάχνει για ένα σνακ».

Τσέκαρε και αυτά:

Αριστέα Αλεξανδράκη: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story

Κέικ μήλου χωρίς ζάχαρη σε απλά βήματα