Instagram

Mια νέα προσθήκη αποφάσισαν να κάνουν στο Instagram οι άνθρωποι της Meta καθώς υπήρχε έντονη ζήτηση και σύμφωνα με τον CEO, Αdam Mosseri, υπάρχει κάτι νέο που πρέπει να ξέρουν οι χρήστες!

To νέο χαρακτηριστικό το οποίο προς το παρών υπάρχει μόνο στις ΗΠΑ αφορά στα reels και οι χρήστες θα μπορούν να τα κατεβάζουν από δημόσιους λογαριασμούς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για να μπορέσει κανείς να κάνει download ένα reel από το Instagram θα πρέπει να επιλέξει το εικονίδιο “Share” και έπειτα να επιλέξει το “download”.

H νέα προσθήκη έχει κάποιους περιορισμούς καθώς ο χρήστες δε θα μπορεί να κατεβάσει υλικό από κάποιον ιδιωτικό λογαριασμό και θα πρέπει να είναι δημόσιος! Οι δημόσιοι λογαριασμοί θα έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιούν την επιλογή αν θέλουν μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

H Meta έχει αποφασίσει να κάνει πολλές αλλαγές το επόμενο διάστημα στα μέσα τα οποία διαθέτει καθώς θέλει να δώσει στον κόσμο νέες υπηρεσίες και τρόπους για να διαχειριστούν τους λογαριασμούς τους και να “χτυπήσει” τον ανταγωνισμό που δεν είναι άλλος από το TikTok που έχει καταφέρει να πάρει πολύ κόσμο στην πλατφόρμα του !

Τσέκαρε και αυτά: