Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και αφού αποκαλύφθηκε η φουσκωμένη κοιλίτσα της τηλεπερσόνας, ήρθε η ώρα για το gender reveal!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το ζευγάρι θέλησε να αποκαλύψει μέσω ενός βίντεο στο Instagram το φύλο του μωρού τους και ανάρτησαν ένα βίντεο όπου η δημιουργός του Poosh και ο γνωστός μουσικός κάθονται σε ένα ντραμς set και καθώς παίζει ο καλλιτέχνης εμφανίζονται μπλε κορδέλες στον αέρα!

Έτσι, λοιπόν μάθαμε πως περιμένουν αγοράκι!

Η Kourtney Kardashian και ο σύζυγος της είδαν τις μπλε κορδέλες και δε σταμάτησαν να φιλιούνται καθώς ήταν ενθουσιασμένοι!

Το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε νωρίτερα το 2023 στην Ιταλία ήθελε πολύ καιρό να επισφραγίσει τον έρωτα του με τον ερχομό ενός παιδιού και μετά από κάποιες προσπάθειες κατάφεραν αυτό που ήθελαν.

Η τηλεπερσόνα εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό και πόζαρε στον καθρέφτη με ένα λαδί μαγιό και έλαμπε ολόκληρη!

Η οικογένεια της δεν έχει σταματήσει να της εύχεται για το μωρό το οποίο περιμένει και ίσως δούμε κάποια στιγμιότυπα στο ριάλιτι που συμμετέχει!

Tσέκαρε και αυτά: