Σχέσεις

Σχέσεις: Πολλές φορές ξεκινάμε να επικοινωνούμε με έναν άνθρωπο και τα πιο κλασικά ,μηνύματα είναι “καλημέρα, καλησπέρα”, “τι κανείς”, “που σε πετυχαίνω”, και αλλά τέτοια πραγματάκια! Ξεκινάτε κουβεντούλα με σκοπό να κανονίσετε ένα date, βγαίνετε και έπειτα συνεχίζετε η επικοινωνία εφόσον γουστάρετε και οι δυο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια πολύ αστεία δικαιολογία την οποία χρησιμοποιούν οι άνδρες οι οποίοι είναι σε φάση που δεν μπορούν να μιλήσουν χύμα και τσουβαλάτα έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν από το πρόσωπο με το οποίο συνομιλούν και έχουν αναπτύξει τρυφερά τετ-α-τετ. Και στην ουσία βάζουν στον “επικοινωνιακό πάγο” το πρόσωπο που έχει δείξει ξεκάθαρα πως γουστάρει να γίνει κάτι παραπάνω.

 

Πολλές φορές τα μηνύματα σου μένουν αναπάντητα για 2-3 μέρες και ξαφνικά εμφανίζεται λέγοντας τη δικαιολογία “Δεν είχα χρόνο να σου απαντήσω”. Σώπα, καλέ! Τι μας λες; Όντως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να σηκώσεις το κινητό σου και για 10 δευτερόλεπτα να πληκτρολογήσεις ένα μήνυμα γράφοντας πως δεν είναι καλή στιγμή να μιλήσεις γιατί κάτι κάνεις!

Σχέσεις – Είναι πραγματικά αστεία η δικαιολογία “δεν είχα χρόνο να απαντήσω”, και δεν πρέπει να την πιστέψεις αυτή τη δικαιολογία άπαξ και περάσουν 12 ώρες! Όσο και αν χτυπιούνται πως αυτή είναι η αλήθεια, το μόνο που δείχνουν με αυτή τη δικαιολογία είναι πως δεν τους νοιάζει και τόσο και έχουν άλλες προτεραιότητες.

Οπότε, μην χάψεις το συγκεκριμένο concept! Έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις!

 

Τσέκαρε και αυτά: