Καλοκαίρι 2023

Μπορεί να απέχουμε κάποιους μήνες από το καλοκαίρι 2023, αλλά δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ονειρευτούμε τις τέλειες διακοπές. Και αφού πρόκειται για τη δημοφιλέστερη περίοδο όπου ο κόσμος επιλέγει να κάνει διάφορες εξορμήσεις σε πολλά μέρη του κόσμου.

Όλοι ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές και ίσως πρέπει σιγά-σιγά να την οργανώνουμε διότι μπορεί να μη βρούμε δωμάτιο να κλείσουμε ή τα εισιτήρια να είναι πολύ ακριβά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι σημαντικό να ξέρεις πως αν έχεις σκοπό να φύγεις από Ελλάδα για να επισκεφτείς κάποιο μέρος στο εξωτερικό, θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό και να ξεκινήσεις να ψάχνεις για καταλύματα, εισιτήρια, και γενικότερα για όλα όσα θέλεις να κάνεις.

Εμείς, θα σου προτείνουμε κάποιους προορισμούς που πρέπει να έχεις κατά νου και σε επόμενα άρθρα θα σου αναλύσουμε ακόμη περισσότερο για να ξέρεις τι σε περιμένει!

#1. Αλβανική Ριβιέρα 

Μπορεί να μην το είχες σκεφτεί ποτέ, αλλά θεωρείται σούπερ hot προοροσμός και είναι πολύ οικονομικός! Προτείνεται για χαλαρές διακοπές και θα απολαύσεις τις παραλίες!

#2.Κροατία 

Μια χώρα που τα έχει όλα! Μπορείς να ανακαλύψεις πολύ όμορφες πόλεις ενώ στις Δαλματικές ακτές θα ζήσεις το καλοκαίρι που θέλεις!

#3. Σλοβενία 

Μια χώρα η οποία έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες της καθώς διαθέτει υπέροχες πόλεις και θα βρεις και ωραίες παραλίες.

#4. Κορσική 

Λευκές αμμουδιές, ειδυλλιακά τοπία και απλή χαλάρωση! Η Κορσική έχει αυτό που θέλουν όλοι όσοι αγαπούν την ηρεμία και την πολυτέλεια!

Τσέκαρε και αυτά: