Κάστρο Γουίνσδορ

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί καθώς ένα μοντέλο του OnlyFans αποφάσισε να φορέσει ένα καυτό, μαύρο μπικίνι και να ποζάρει στο κάστρο Γουίνσδορ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun” η Isabelle Berry, έκανε τος πάντες να τρίβουν τα μάτια τους όταν βρέθηκε έξω από τον πύργ και ξεκίνησε να ποζάρει προκλητικά μπροστα στον φακό του φίλου της.

Οι τουρίστες που την αντίκρισαν να κάνει αυτές τις ασεβείς κινήσεις, προσπάθησαν να την απαθανατίσουν και με τη δική του φωτογραφική μηχανή ενώ κάποιοι ενοχλήθηκαν με όσα έκανε.

Mια κάτοικος της περιοχής μίλησε στο βρετανικό μέσο λέγοντας πως πρόκειται για μια βασιλική πόλη και πως δε θα έπρεπε να χαριεντίζεται κόσμος μπροστά στο κάστρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όσοι την είδαν να ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι το οποίο άφηνε τελείως εκτεθειμένα τα οπίσθια της, ενοχλήθηκαν πολύ με αποτέλεσμα να καλέσουν τις αρχές! Όταν την αντίκρισαν οι αστυνομικοί του Μπερκσαϊρ, της ζήτησαν να καλυφθεί αμέσως αλλιώς θα αναγκαστούν να προβούν στη σύλληψη της.

Οι εικόνες από το Κάστρο Γουίνσδορ έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως θα πρέπει όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα Social media να σέβονται τους χώρους που επισκέπτονται και να μην προκαλούν με τόσο άθλιο τρόπο!

 

Τσέκαρε και αυτά: