Κατερίνα Κλάδης

Μία από τις παίκτριες που έφυγαν αρκετά νωρίς από τον διαγωνισμό του My Style Rocks, είναι η Κατερίνα Κλάδης, η χαμογελαστή παίκτρια που χρειαζόταν λίγη παραπάνω δουλειά σε σχέση με τις υπόλοιπες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Κατερίνα Κλάδης, έδειξε ότι έχει στιλ, ωστόσο βρέθηκε με τη Ντένη Κουβαράκου να έχουν τις χαμηλότερες βαθμολογίες στην κατάταξη.

Ωστόσο, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να κρατήσουν τη Ντένη Κουβαράκου. Νικήτρια εκείνης της εβδομάδας, ήταν η Απολλεών, η οποία κέρδισε τα 2.500 ευρώ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παρ’ όλο που έφυγε γρήγορα από το My Style Rocks, έχει ασχοληθεί αρκετά με την μόδα της και έχει φιλοξενηθεί ως “πρόσωπο το οποίο αξίζει να προσέξεις” σε διάφορα γνωστά ανάμεσά τους η Vogue, τα οποία αναφέρθηκαν στο ιδιαίτερο στιλ της.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είναι 35 χρονών και κατάγεται από Κόρινθο και Ζάκυνθο από τη μητέρα και τον πατέρα της αντίστοιχα, αλλά έχει γεννηθεί στο Σικάγο.

Ήρθε στην Ελλάδα από το Μαϊάμι μετά από 10 χρόνια, μόνο και μόνο για να πάει στο ριάλιτι μόδας. Η ίδια δηλώνει σύμβουλος μόδας και διαθέτει μια γκαρνταρόμπα η οποία είναι άκρως ιδιαίτερη. Επιπλέον, νοικιάζει τα ρούχα της σε όποιον θέλει να ξεχωρίζει.

Η Κατερίνα Κλάδης δουλεύει σε εκπομπή μόδας στη Φλόριντα ως ρεπόρτερ και είναι μία πολύ ευχάριστη κοπέλα, με petite φιγούρα.

Όσο για τον χαρακτήρα της, η ίδια πιστεύει πως έχει μια bubbly προσωπικότητα και καθημερινά προσπαθεί να είναι όλο και καλύτερη, καθώς αγαπά να βοηθάει και προσφέρει στον κόσμο.

Παράλληλα, περιγράφει το στιλ της ως μοναδικό μαξιμαλιστικό και έντονο, ενώ της αρέσει να αναζητά ρούχα ακόμη και από τα πιο μικρά και άγνωστα μαγαζιά.

Τσέκαρε και αυτά:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για την απιστία σε σχέση της

Monday blues: Τι είναι και πώς να τα ξεπεράσεις